Open dag

Meenemen...

De jongeren wie langskomen kunnen als ze willen de hele dag van 11:00 tot 16:00 uur een programma meedraaien.

Als je actief met het programma mee wilt doen is het verzoek het volgende mee te nemen:
“oudere” kleding (voor roeien, zeilen etc.)
reserve set droge kleding
zwemkleding, handdoek, etc.
bij slechter weer warme kleding en regenkleding
lunchpakket, drinken (eventueel is er wat te eten/drinken te koop)

Open dag 15 september 2018

Komende zaterdag 15 september hebben wij een open dag waarbij er allerlei uitdagende activiteiten worden georganiseerd.
Het schip is geopend vanaf 10:45 uur. Het open dag programma met de zeekadetactiviteiten begint om 11:00 uur. De open dag duurt tot 16:00 uur. Aan het programma deelnemen is gratis.

Tijdens de open dag kan er worden gezeild, gewrikt of geroeid met beenhakkervletten en worden gevaren met motorboten. Verder wordt er bij mooi weer een nautische estafette en een man overboord oefening georganiseerd.

Ouders zijn van harte welkom, maar voor hen hebben wij niet echt een “programma”. Begeleiding van de ouders bij de activiteiten is niet nodig. Uiteraard kunnen ouders ook mee het water op, maar het programma is meer gericht op de kinderen. Soms blijven de ouders het eerste uur/uren om rond te kijken en “kennis te maken”, waarna de ouders de kinderen later op de dag op komen halen.

Langskomen

Het ZeekadetKorps is voor jongens en meisjes van 9 t/m 24 jaar die willen ervaren dat je echte avonturen niet op een stoel achter een computer beleeft...

Bij het ZeekadetKorps voel je echte golven, wordt je echt nat!

Durf jij de uitdaging aan en wil jij kennismaken met de Rotterdamse afdeling van het ZeekadetKorps Nederland ?

Kun je niet met de speciale open dag, kom dan een andere zaterdag langs aan boord van ons opleidingsschip de “Betelgeuze” in de Dokhaven in Rotterdam. De jongeren wie langskomen kunnen als ze willen de hele dag van 10:30 tot 17:30 een programma meedraaien.

Wil je een dagje alleen kijken, of zomaar een uurtje dan kan dat natuurlijk ook. Voor meer informatie, om bijvoorbeeld een hele of halve dag te komen, kijk op de contactpagina.

Copyright © 2015 quality . All Rights Reserved . Design by W3layouts