Open dag

Meenemen...

De jongeren wie langskomen kunnen als ze willen de hele dag van 10:30 tot 17:30 een programma meedraaien. Als je actief met het programma mee wilt doen is het verzoek het volgende mee te nemen:
“oudere” kleding (voor roeien, zeilen etc.)
zwemkleding, handdoek, etc.
bij slechter weer warme kleding en regenkleding
lunchpakket, drinken

Open dag...

Op zaterdagen wordt er een programma gedraaid op het korpsschip. Op zo'n dag kan er worden gezeild of geroeid met beenhakkervletten en worden gevaren met motorboten. Het korpsschip wordt draaiende gehouden door onderhoud te plegen aan het schip zelf en haar motoren. Verder is er nog een groep, die de keuken draaiend houdt. Zo is er voor iedereen wel wat te doen aan boord van het korpsschip.

Regelmatig is er een open dag oftewel open schip; iedereen wie (via bijvoorbeeld de Wereldhavendagen) belangstelling heeft voor het zeekadetkorps is welkom. ‘s Ochtends kunnen de aspirant leden bijvoorbeeld mee met een roei/wrikvlet om hiervan de beginselen te leren. ‘s Middags bij goed weer gaan we bijvoorbeeld zeilen, kanoën, zwemmen etc. Ook een oefening met brandslangen of een rondleiding over/door het schip is een van de dingen welke we kunnen gaan doen.

Wat we op een open dag gaan doen is weersafhankelijk, bij mooi weer met een “goed windje” gaan we zeilen. Als er geen wind staat bijvoorbeeld roeien en wrikken. Bij heel mooi weer misschien wel een nautische estafette of kajakken. U bent van harte welkom op een zaterdag een kijkje te komen nemen wat wij zoal op een korpsdag doen.

Langskomen

Het ZeekadetKorps is voor jongens en meisjes van 9 t/m 24 jaar die willen ervaren dat je echte avonturen niet op een stoel achter een computer beleeft...

Bij het ZeekadetKorps voel je echte golven, wordt je echt nat!

Durf jij de uitdaging aan en wil jij kennismaken met de Rotterdamse afdeling van het ZeekadetKorps Nederland ?

Kom dan zaterdag langs aan boord van ons opleidingsschip de “Betelgeuze” in de Dokhaven in Rotterdam.

De jongeren wie langskomen kunnen als ze willen de hele dag van 10:30 tot 17:30 een programma meedraaien.

Wil je een dagje alleen kijken, of zomaar een uurtje dan kan dat natuurlijk ook. Voor meer informatie, om bijvoorbeeld een hele of halve dag te komen, kijk op de contactpagina.

Copyright © 2015 quality . All Rights Reserved . Design by W3layouts