Kosten

Wanneer je lid wilt worden zijn er bepaalde kosten. Hieronder een overzicht van de kosten:

Voor het Zeekadetkorps Rotterdam betaal je een eenmalige bijdrage van €125,00 voor het uniform en inschrijfkosten. Het uniform wordt verstrekt na inschrijving en de betaling van de bijdrage. Bij afmonstering moet het complete uniform weer ingeleverd worden.

Contributie: De contributie is €15,00 per maand.
De contributie e.d. moet vooraf worden overgemaakt op het volgende nummer:

IBAN: NL83 ABNA 0497 1478 31

Ten gunste van: "De heer R.J. Hagman inzake Zeekadetkorps Rotterdam" onder vermelding van "naam kadet" en "soort evenement of maand(en) van contributie"

Kleding

Kleding

Naast bovengenoemde "eenmalige bijdrage" en "contributie" zijn er ook kosten voor (werk)kleding.

(werk)pak

Een (werk)pak bestaat minimaal uit een overhemd, werkbroek, trui en sportwitje. Het “optionele” deel bestaat uit o.a. een fleecevest.

Bestellen

Kleding wordt alleen besteld indien de kosten van de kleding vooraf wordt overgemaakt op het rekeningnummer.

Intranet

Bestellen van de (werk)kleding kan door inloggen op het intranet. Hier zijn informatie, kosten en het bestelformulier te vinden.

Intranet

Kampen

Wanneer er grote (week)kampen zoals het voorjaars- en of zomerkamp georganiseerd worden zijn hieraan kosten verbonden; normaal gesproken komen de kosten tussen €100 en €150 uit.

Wanneer er (meerdaagse) dagtochten plaatsvinden (met overnachting en maaltijden) komen de kosten gemiddeld tussen de €7,50 en €15,00 per dag uit.

Deze bedragen zijn onder voorbehoud, het kan door diverse oorzaken lager/hoger uitvallen (bijvoorbeeld langere/kortere periode op kamp, langere vaarafstand, excursies tijdens het kamp, etc.)

Copyright © 2015 quality . All Rights Reserved . Design by W3layouts