RotterdamPas

Korting:

Actie uit Jaargids 2017:
Krijg 1 maand gratis proeflidmaatschap --- het lidmaatschap eindigt automatisch na 1 maand zonder verplichtingen!!! De korting is gebaseerd op een tarief van €15,00 voor 1 maand. De prijs wordt inclusief korting €0,00.


De korting via de RotterdamPas 2017 is eenmalig geldig.


Meegedaan aan de kortingsactie, en vaker willen komen? Dat is mogelijk, neem contact op via info@zkkrotterdam.nl, of vul het formulier hiernaast in met de datum "anders" en bij opmerkingen dat je nogmaals mee wilt doen.


Email:
Aanmelden kan ook door contact op te nemen via email: info@zkkrotterdam.nl.

Telefoon:
Voor vragen over (het aanmelden voor) de RotterdamPas zijn wij op werkdagen bereikbaar vanaf 17:00 uur via telefoonnummer: 06-46835250
- Trekt varen je aan ?
- Durf jij de uitdaging aan en wil jij deel van een team zijn ??
- Ontdekken wat jij op het water allemaal kunt ??
WORDT DAN ZEEKADET


Lokatie m.s. Betelgeuze
De Betelgeuze ligt afgemeerd in de Dokhaven in Rotterdam.

Zeekadetkorps Rotterdam
Postadres:
Pleinweg 94B
3083 EK Rotterdam

Bezoekadres:
Directiekade Rotterdam
Havennummer 2600

Aanmeld formulier

Naam:
Email:

Telefoonnummer:

RotterdamPas, selecteer de kortingsactie:

Jaargids 2017, 1 maand gratis proeflidmaatschap zonder verplichtingen, voorkeursdatum voor de eerste dag aub hieronder invullen
Van €15,00 voor €0,00. Tijd van 10:30 tot 17:30 uur. Na invullen wordt contact opgenomen voor overige informatie.

Herfstmagazine 1 september t/m 30 november, van €18,00 voor €9,00.
Leer navigeren met kompas, kaart, gps enzovoorts. We bouwen de oefeningen op qua niveau. We starten in de Dokhaven met theorie en praktijk rondom het schip. We leren het kompas op het land, maar ook op het water gebruiken. Als laatste oefening maken we een dagtocht waarbij we de verschillende geleerde technieken nodig hebben om het eindpunt te vinden.
Graag de voorkeursdatum voor de eerste navigatieles hieronder invullen
Na invullen wordt contact opgenomen voor overige informatie.

Voorkeursdatum:

Naam/Namen en leeftijd(en) deelnemers:

Opmerkingen:
Na aanmelden kan het een dag duren voor u per mail reactie krijgt. U kunt eventueel een email sturen aan info@zkkrotterdam.nl.

Meedoen met...

Op zaterdagen wordt er voor jongeren tussen de 9 en 24 jaar een programma gedraaid op het korpsschip. Op zo'n dag kan er worden gezeild of geroeid met beenhakkervletten en worden gevaren met motorboten. Het korpsschip wordt draaiende gehouden door onderhoud te plegen aan het schip zelf en haar motoren. Verder is er nog een groep, die de keuken draaiend houdt. Zo is er voor iedereen wel wat te doen aan boord van het korpsschip.

‘s Ochtends kunnen de jongens bijvoorbeeld mee met een roei/wrikvlet om hiervan de beginselen te leren. ‘s Middags bij goed weer gaan we bijvoorbeeld zeilen, roeien, wrikken, kanoën, zwemmen etc. Ook een oefening met brandslangen of een rondleiding over/door het schip is een van de dingen welke we kunnen gaan doen. Bij heel mooi weer is er misschien wel een nautische estafette of man overboord oefening. Uiteraard worden de activiteiten aan het seizoen en weer aangepast.

Om actief aan het programma mee te doen is het verzoek het volgende mee te nemen:
- “oudere” kleding (voor roeien, zeilen etc.) met (sport)schoenen
- reserve set droge kleding
- zwemkleding, handdoek, etc.
- bij kouder/slechter weer warme kleding en regenkleding
- lunchpakket, drinken (eventueel is er wat te eten/drinken te koop)

Deelnemers moeten in het bezit zijn van een zwemdiploma.

Ouders en belangstellenden zijn van harte welkom, maar voor hen hebben wij niet echt een “programma”, dit is meer gericht op de kinderen. Begeleiding van de ouders bij de activiteiten is niet nodig. Soms blijven de ouders het eerste uur/uren om rond te kijken en “kennis te maken”, waarna de ouders de kinderen later op de dag op komen halen.

Copyright © 2015 quality . All Rights Reserved . Design by W3layouts