RotterdamPas

Activiteiten van de RotterdamPas zijn bedoeld voor jongeren tussen de 9 en 15 jaar.
Zeekadetkorps Rotterdam is een jeugdvereniging waarbij de leden en deelnemers aan de activiteiten van de RotterdamPas met elkaar (en onder begeleiding) diverse nautische activiteiten uitvoeren zoals: roeien, wrikken, kajakken, oefenen met een reddingsvlot, motorbootvaren, navigeren, nautische estafette enz.

Korting:

Actie uit Jaargids 2018:
Krijg 50% korting op een 8 daagse vaar- en zeilcursus. De korting is gebaseerd op een tarief van €36,00 voor 8 lessen. De prijs wordt inclusief korting €18,00. De cursus wordt 's middags gegeven van 14:00 tot 17:00 uur. Meld u aan met de gewenste startdatum. Meestal start een groepje de eerste zaterdag van de nieuwe maand.


Actie uit Herfstmagazine:
Krijg 100% korting op een 3 daagse cursus motorbootvaren. De korting is gebaseerd op een tarief van €18,00 voor 3 lessen. De prijs wordt inclusief korting €0,00. De cursus wordt 's middags gegeven van 14:00 tot 16:30 uur. Meld u aan met de gewenste startdatum. Meestal start een groepje de eerste zaterdag van de nieuwe maand.


Voorwaarden:

De verschillende kortingsacties via de RotterdamPas 2018 zijn eenmalig geldig. Het is mogelijk om aan de verschillende actie's van de jaar- en of seizoensmagazines deel te nemen.


De actie's van de RotterdamPas zijn bedoeld voor jongeren tussen 9 en 15 jaar. De deelnemer moet een zwemdiploma hebben.
Ouder dan 16 jaar is er geen standaard programma van de RotterdamPas.


Meegedaan aan de kortingsactie, en vaker willen komen? Dat is mogelijk, neem contact op via info@zkkrotterdam.nl, of vul het formulier hiernaast in met de datum "anders" en bij opmerkingen dat je nogmaals mee wilt doen.


Email:
Aanmelden kan ook door contact op te nemen via email: info@zkkrotterdam.nl.

Telefoon:
Wij vragen u om zoveel mogelijk via email aan te melden, of vragen te stellen. Binnen 24 uur proberen wij deze te beantwoorden.
Indien mailen niet mogelijk is, zijn wij op werkdagen bereikbaar vanaf 17:00 uur via telefoonnummer: 06-10903484
- Trekt varen je aan ?
- Durf jij de uitdaging aan en wil jij deel van een team zijn ??
- Ontdekken wat jij op het water allemaal kunt ??
WORDT DAN ZEEKADET


Lokatie m.s. Betelgeuze
De Betelgeuze ligt afgemeerd in de Dokhaven in Rotterdam.

Zeekadetkorps Rotterdam
Postadres:
Pleinweg 94B
3083 EK Rotterdam

Bezoekadres:
Directiekade Rotterdam
Havennummer 2600

Aanmeld formulier

Naam:
Email:

Telefoonnummer:

RotterdamPas, selecteer de kortingsactie:

Jaargids 2018 (actie loopt van 1 maart 2018 t/m 1 maart 2019), Deelname is met 50% korting zonder verplichtingen, voorkeursdatum voor de eerste dag aub hieronder invullen
Van €36,00 voor €18,00. Tijd van 14:00 tot 17:00 uur. Na invullen wordt (meestal binnen 24 uur) contact opgenomen voor overige informatie.

Herfstmagazine 2018 (actie loopt van 1 september 2018 t/m 30 november 2018), Deelname is met 100% korting zonder verplichtingen.
Op zaterdagmiddag 22 september start een nieuwe cursus van 3 achtereenvolgende zaterdagmiddagen. De cursus duurt van 14:00 tot 16:30 uur. Bij een afwijkende voorkeursdatum voor de eerste dag aub hieronder invullen
Normaal kost de cursus €18,00. Met de RotterdamPas kost de cursus €0,00. Na invullen wordt (meestal binnen 24 uur) contact opgenomen voor overige informatie.

Voorkeursdatum:
Van 7-9 september zijn wij niet aanwezig op de vaste lokatie maar liggen wij met het evenement "WereldHavenDagen" afgemeerd in de Rijnhaven nabij het Luxor-theater. Hier kunnen jongeren meezeilen, oefenen met trossen gooien, ontdekken wat er in een reddingvlot zit, een rondleiding aan boord krijgen, enz. Zaterdag 1 en 8 september gelden de acties van de RotterdamPas niet i.v.m. voorbereidingen en het evenement zelf. "

Naam/Namen en leeftijd(en) deelnemers:

Opmerkingen:
Op dit moment zijn wij bezig om de website te certificeren zodat de ingevulde gegevens uit het contactformulier over een beveiligde verbinding worden verzonden. Wilt u het niet via de onbeveiligde verbinding verzenden dan vragen wij u om de gegevens per email te sturen. Voor meer informatie zie "het privacybeleid". Na aanmelden kan het een dag duren voor u per mail reactie krijgt. U kunt eventueel een email sturen aan info@zkkrotterdam.nl.

Meedoen met...

Op zaterdagen wordt er voor jongeren tussen de 9 en 24 jaar een programma gedraaid op het korpsschip. Op zo'n dag kan er worden gezeild of geroeid met beenhakkervletten en worden gevaren met motorboten. Het korpsschip wordt draaiende gehouden door onderhoud te plegen aan het schip zelf en haar motoren. Verder is er nog een groep, die de keuken draaiend houdt. Zo is er voor iedereen wel wat te doen aan boord van het korpsschip.

‘s Ochtends kunnen de jongens bijvoorbeeld mee met een roei/wrikvlet om hiervan de beginselen te leren. ‘s Middags bij goed weer gaan we bijvoorbeeld zeilen, roeien, wrikken, kanoën, zwemmen etc. Ook een oefening met brandslangen of een rondleiding over/door het schip is een van de dingen welke we kunnen gaan doen. Bij heel mooi weer is er misschien wel een nautische estafette of man overboord oefening. Uiteraard worden de activiteiten aan het seizoen en weer aangepast.

Om actief aan het programma mee te doen is het verzoek het volgende mee te nemen:
- “oudere” kleding (voor roeien, zeilen etc.) met (sport)schoenen
- reserve set droge kleding
- zwemkleding, handdoek, etc.
- bij kouder/slechter weer warme kleding en regenkleding
- lunchpakket, drinken (eventueel is er wat te eten/drinken te koop)

Deelnemers moeten in het bezit zijn van een zwemdiploma.

Ouders en belangstellenden zijn van harte welkom, maar voor hen hebben wij niet echt een “programma”, dit is meer gericht op de kinderen. Begeleiding van de ouders bij de activiteiten is niet nodig. Soms blijven de ouders het eerste uur/uren om rond te kijken en “kennis te maken”, waarna de ouders de kinderen later op de dag op komen halen.

Privacy statement en Disclaimer

Copyright © 2015 quality . All Rights Reserved . Design by W3layouts