RotterdamPasActiviteiten van de RotterdamPas zijn bedoeld voor jongeren tussen de 8 en 15 jaar.
Zeekadetkorps Rotterdam is een jeugdvereniging waarbij de leden en deelnemers aan de activiteiten van de RotterdamPas met elkaar (en onder begeleiding) diverse nautische activiteiten uitvoeren zoals: roeien, wrikken, kajakken, oefenen met een reddingsvlot, motorbootvaren, navigeren, nautische estafette enz.

Het Zeekadetkorps Rotterdam is een jeugdvereniging waarbij we de leden door middel van zeilen, roeien, kajakken, motorbootvaren, man overboord oefeningen etc. enthousiast proberen te maken voor een beroep in de watersport/scheepvaart. Onze vaste jeugdleden zijn naast het zeilen en de bijbehorende theorielessen dan ook vaak met andere “nautische” activiteiten bezig.

Ouders en belangstellenden zijn van harte welkom, maar voor hen hebben wij geen “programma”. Begeleiding van de ouders bij de activiteiten is niet nodig.
Het programma is alleen gericht op de kinderen. Soms blijven de ouders het eerste uur/uren om rond te kijken en “kennis te maken”, waarna de ouders de kinderen later op de dag op komen halen.


Coronavirus:
In verband met het COVID-19 virus hebben we (tijdelijk) aan boord extra afspraken. Hiermee volgen we de richtlijn van het RIVM.
Klik hier voor de aanpassingen en afspraken met betrekking tot het Coronavirus.image

Herfstmagazine 2021 _ leren gps-, kompas- en kaartlezen

Actie uit Herfstmagazine 2021:
Verdwalen? Echt niet. Of je nou op het water bent, in een bos of op een berg; met jouw skills kom je altijd weer thuis.

Krijg 100% korting op 1 dag oefenen met gps, kaart en kompas. De korting is gebaseerd op een tarief van €8,00 voor 1 dag. De prijs wordt inclusief korting €0,00. De dag duurt van 's morgens 10:15 tot 's middags 17:30 uur. Meld u aan met de gewenste datum.

Het Zeekadetkorps Rotterdam is een jeugdvereniging waarbij we de leden door middel van zeilen, roeien, kajakken, motorbootvaren, man overboord oefeningen etc. enthousiast proberen te maken voor een beroep in de watersport/scheepvaart. De oefeningen met gps, kaart en kompas zullen we dan ook combineren met de nautische activiteiten. Op de pagina Lessen staat wat de jeugdleden zoal doen.

Zaterdagmorgen zijn wij vanaf 10:00 uur aanwezig.

Om actief mee te kunnen doen vragen wij het volgende mee te nemen:
- “oudere” kleding (voor roeien, zeilen etc.) met (sport)schoenen
- reserve set droge kleding
- zwemkleding, zwemschoenen (schoenen welke nat mogen worden), handdoek, etc.
- (sport/zwem)schoenen welke nat mogen worden (en stevig aan de voeten vastzitten)
- bij kouder/slechter weer warme kleding en regenkleding
- lunchpakket, drinken (eventueel is er wat te eten/drinken te koop)

Let op:
Bij geen goede "(sport/zwem)schoenen welke nat mogen worden (en stevig aan de voeten vastzitten)" kan in verband met veiligheid niet aan alle activiteiten worden deelgenomen.image

Jaargids 2021 _ MEEDOEN ALS KETELBINKIE

Actie uit Jaargids 2021:
1X GRATIS EEN DAG MEEDOEN ALS KETELBINKIE Deze kleine zeerover gaat vandaag het water op! Lekker roeien of zeilen. Maar vergeet niet te luisteren naar de stuurlui, ook al staan ze aan wal.

Deze actie is bedoeld voor jongeren tussen de 8 en 15 jaar. Jongere of oudere deelname is niet mogelijk. In de jaargids staat vanaf 9 jaar vermeld, echter deelname vanaf 8 jaar is mogelijk. Zwemdiploma is verplicht.

De jeugdleden van Zeekadetkorps Rotterdam voeren met elkaar (en onder begeleiding) diverse nautische activiteiten uit zoals: roeien, wrikken, kajakken, oefenen met een reddingsvlot, motorbootvaren, navigeren, nautische estafette enz.

Het is mogelijk om een dag mee te doen als Ketelbinkie. Hierbij doe je met alle activiteiten mee waaraan de jeugdleden ook meedoen. Dit kunnen praktijklessen zijn zoals roeien, wrikken, zeilen, schiemannen, motorbootvaren enzovoorts zijn, maar ook de bijbehorende theorielessen komen voor.

Kijk op de website op de pagina "Lessen" naar wat wij zoal op een korpsdag doen. Spreekt bovenstaande je aan, meld je dan aan voor 100% korting op een dag meedoen als Ketelbinkie. De korting is gebaseerd op een tarief van €8,00 voor 1 dag. De prijs wordt inclusief korting €0,00. Na deze dag zijn er geen verplichtingen. De dag meedoen wordt op zaterdagen gegeven van 10:30 tot 17:30 uur. Meld u aan met de gewenste datum.Zaterdagmorgen zijn wij vanaf 10:00 uur aanwezig.

Om actief aan de dag "meedoen als Ketelbinkie" mee te kunnen doen vragen wij het volgende mee te nemen:
- “oudere” kleding (voor roeien, zeilen etc.) met (sport)schoenen
- reserve set droge kleding
- zwemkleding, zwemschoenen (schoenen welke nat mogen worden), handdoek, etc.
- (sport/zwem)schoenen welke nat mogen worden (en stevig aan de voeten vastzitten)
- bij kouder/slechter weer warme kleding en regenkleding
- lunchpakket, drinken (eventueel is er wat snoep/drinken te koop)

Let op:
Bij geen goede "(sport/zwem)schoenen welke nat mogen worden (en stevig aan de voeten vastzitten)" kan in verband met veiligheid niet aan alle activiteiten worden deelgenomen.Meedoen?

Vul dan hieronder het formulier in.Coronavirus:
In verband met het COVID-19 virus hebben we (tijdelijk) aan boord extra afspraken. Hiermee volgen we de richtlijn van het RIVM.
Klik hier voor de aanpassingen en afspraken met betrekking tot het Coronavirus.


Gegevens invullen:

Naam:
Email:
Telefoonnummer:
Voorkeursdatum:


Naam/Namen en leeftijd(en) deelnemers:

Opmerkingen:

Aanmelden:


Ik meld aan voor de volgende RotterdamPas actie:

Herfstmagazine _ oefenen met gps, kaart en kompas.

Jaargids 2021 _ meedoen als Ketelbinkie.

Op dit moment zijn wij bezig om de website te certificeren zodat de ingevulde gegevens uit het contactformulier over een beveiligde verbinding worden verzonden. Wilt u het niet via de onbeveiligde verbinding verzenden dan vragen wij u om de gegevens per email te sturen. Voor meer informatie zie "het privacybeleid".

Na aanmelden kan het een dag duren voor u per mail reactie krijgt. U kunt eventueel een email sturen aan info@zkkrotterdam.nl.

In verband met Corona maatregelen kan het zijn dat alle plaatsen vol zijn. Hierover nemen we contact op.Voorwaarden:

De verschillende kortingsacties via de RotterdamPas 2021 zijn eenmalig geldig. Het is mogelijk om aan de verschillende actie's van de jaar- en of seizoensmagazines deel te nemen.


De actie's van de RotterdamPas zijn bedoeld voor jongeren tussen 8 en 15 jaar. De deelnemer moet een zwemdiploma hebben.
Ouder dan 16 jaar is er geen standaard programma van de RotterdamPas.


Meegedaan aan de kortingsactie, en vaker willen komen? Dat is mogelijk, neem contact op via info@zkkrotterdam.nl, of vul het formulier hiernaast in met de datum "anders" en bij opmerkingen dat je nogmaals mee wilt doen.


Email:
Aanmelden kan ook door contact op te nemen via email: info@zkkrotterdam.nl. Graag naam deelnemer(s), leeftijd(en) deelnemer(s), voorkeursdatum en opmerkingen in de mail zetten.

Telefoon:
Wij vragen u om zoveel mogelijk via email aan te melden, of vragen te stellen. Binnen 24 uur proberen wij deze te beantwoorden.
Indien mailen niet mogelijk is, zijn wij op werkdagen bereikbaar vanaf 17:00 uur via telefoonnummer: 06-10903484
Doe jij mee?

- Trekt varen je aan ?
- Durf jij de uitdaging aan en wil jij deel van een team zijn ??
- Ontdekken wat jij op het water allemaal kunt ??
WORDT DAN ZEEKADET


Lokatie m.s. Betelgeuze
De Betelgeuze ligt afgemeerd in de Dokhaven in Rotterdam.

Bezoekadres Zeekadetkorps Rotterdam:
Havennummer 2600
Schip Betelgeuze, Directiekade t.o. huisnummer 32, 3089JA Rotterdam

Privacy statement en Disclaimer

Copyright © 2015 quality . All Rights Reserved . Design by W3layouts