RotterdamPasActiviteiten van de RotterdamPas zijn bedoeld voor jongeren tussen de 9 en 15 jaar.
Zeekadetkorps Rotterdam is een jeugdvereniging waarbij de leden en deelnemers aan de activiteiten van de RotterdamPas met elkaar (en onder begeleiding) diverse nautische activiteiten uitvoeren zoals: roeien, wrikken, kajakken, oefenen met een reddingsvlot, motorbootvaren, navigeren, nautische estafette enz.image

Jaargids 2018 _ Zeilen

Actie uit Jaargids 2018:
Krijg 50% korting op een 8 daagse vaar- en zeilcursus. De korting is gebaseerd op een tarief van €36,00 voor 8 lessen. De prijs wordt inclusief korting €18,00. Na de 8 daagse vaar- en zeilcursus zijn er geen verplichtingen. De cursus wordt op zaterdagmiddagen gegeven van 14:00 tot 16:30 uur. Meld u aan met de gewenste startdatum. Meestal start een groepje de eerste zaterdag van de nieuwe maand. Binnen 10 weken moeten de 8 cursusmiddagen zijn gevolgd.

Het zeilen doen we in stalen Beenhakkervletten (ongeveer gelijke vletten als bij de Scouting). We geven les volgens de theorie- en praktijkeisen van CWO, echter het officiële certificaat kan bij ons niet gehaald worden. Wel hebben de deelnemers aan het eind van de 8 lessen minimaal het niveau CWO1 gehaald.

Het Zeekadetkorps Rotterdam is een jeugdvereniging waarbij we de leden door middel van zeilen, roeien, kajakken, motorbootvaren, man overboord oefeningen etc. enthousiast proberen te maken voor een beroep in de watersport/scheepvaart. Onze vaste jeugdleden zijn naast het zeilen en de bijbehorende theorielessen dan ook vaak met andere “nautische” activiteiten bezig.

Zaterdagmorgen zijn wij vanaf 10:00 uur aanwezig, het middagprogramma (zeilen) begint om 14:00 uur.

Om actief aan de zeilles mee te kunnen doen vragen wij het volgende mee te nemen:
- “oudere” kleding (voor roeien, zeilen etc.) met (sport)schoenen
- reserve set droge kleding
- zwemkleding, handdoek, etc.
- bij kouder/slechter weer warme kleding en regenkleding


Ouders en belangstellenden zijn van harte welkom, maar voor hen hebben wij niet echt een “programma”. Begeleiding van de ouders bij de activiteiten is niet nodig.
Het programma is alleen gericht op de kinderen. Soms blijven de ouders het eerste uur/uren om rond te kijken en “kennis te maken”, waarna de ouders de kinderen later op de dag op komen halen.image

Herfstmagazine 2018 _ Motorbootvaren

Actie uit Herfstmagazine 2018:
Krijg 100% korting op een 3 daagse cursus motorbootvaren. De korting is gebaseerd op een tarief van €18,00 voor 3 lessen. De prijs wordt inclusief korting €0,00. De cursus wordt 's middags gegeven van 14:00 tot 16:30 uur. Meld u aan met de gewenste startdatum. Meestal start een groepje de eerste zaterdag van de nieuwe maand. Binnen 1 maand moeten de 3 cursusmiddagen zijn gevolgd.

De cursus bestaat uit een klein deel (noodzakelijke) theorie en vooral veel praktijk. We varen met de kleine motorboten (een 7 meter lange voormalige hellingsleper en een bootje met buitenboordmotor).

Het Zeekadetkorps Rotterdam is een jeugdvereniging waarbij we de leden door middel van zeilen, roeien, kajakken, motorbootvaren, man overboord oefeningen etc. enthousiast proberen te maken voor een beroep in de watersport/scheepvaart. Onze vaste jeugdleden zijn naast het motorbootvaren dan ook vaak met andere “nautische” activiteiten bezig.

Zaterdagmorgen zijn wij vanaf 10:00 uur aanwezig, het middagprogramma (motorbootvaren) begint om 14:00 uur.

Om actief aan de motorbootles mee te kunnen doen vragen wij het volgende mee te nemen:
- “oudere” kleding (voor motorbootvaren etc.) met (sport)schoenen
- reserve set droge kleding
- zwemkleding, handdoek, etc.
- bij kouder/slechter weer warme kleding en regenkleding


Ouders en belangstellenden zijn van harte welkom, maar voor hen hebben wij niet echt een “programma”. Begeleiding van de ouders bij de activiteiten is niet nodig.
Het programma is alleen gericht op de kinderen. Soms blijven de ouders het eerste uur/uren om rond te kijken en “kennis te maken”, waarna de ouders de kinderen later op de dag op komen halen.Meedoen?

Vul dan hieronder het formulier in.


Gegevens invullen:

Naam:
Email:
Telefoonnummer:
Voorkeursdatum:
Naam/Namen en leeftijd(en) deelnemers:

Opmerkingen:

Aanmelden:
Ik meld aan voor de volgende actie:

Jaargids 2018 _ Zeilen

Herfstmagazine 2018 _ Motorbootvaren

Op dit moment zijn wij bezig om de website te certificeren zodat de ingevulde gegevens uit het contactformulier over een beveiligde verbinding worden verzonden. Wilt u het niet via de onbeveiligde verbinding verzenden dan vragen wij u om de gegevens per email te sturen. Voor meer informatie zie "het privacybeleid".

Na aanmelden kan het een dag duren voor u per mail reactie krijgt. U kunt eventueel een email sturen aan info@zkkrotterdam.nl.Voorwaarden:

De verschillende kortingsacties via de RotterdamPas 2018 zijn eenmalig geldig. Het is mogelijk om aan de verschillende actie's van de jaar- en of seizoensmagazines deel te nemen.


De actie's van de RotterdamPas zijn bedoeld voor jongeren tussen 9 en 15 jaar. De deelnemer moet een zwemdiploma hebben.
Ouder dan 16 jaar is er geen standaard programma van de RotterdamPas.


Meegedaan aan de kortingsactie, en vaker willen komen? Dat is mogelijk, neem contact op via info@zkkrotterdam.nl, of vul het formulier hiernaast in met de datum "anders" en bij opmerkingen dat je nogmaals mee wilt doen.


Email:
Aanmelden kan ook door contact op te nemen via email: info@zkkrotterdam.nl.

Telefoon:
Wij vragen u om zoveel mogelijk via email aan te melden, of vragen te stellen. Binnen 24 uur proberen wij deze te beantwoorden.
Indien mailen niet mogelijk is, zijn wij op werkdagen bereikbaar vanaf 17:00 uur via telefoonnummer: 06-10903484
Doe jij mee?

- Trekt varen je aan ?
- Durf jij de uitdaging aan en wil jij deel van een team zijn ??
- Ontdekken wat jij op het water allemaal kunt ??
WORDT DAN ZEEKADET


Lokatie m.s. Betelgeuze
De Betelgeuze ligt afgemeerd in de Dokhaven in Rotterdam.

Zeekadetkorps Rotterdam
Postadres:
Bellinistraat 36
2901 KA Capelle aan den IJssel

Bezoekadres:
Directiekade Rotterdam
Havennummer 2600

Privacy statement en Disclaimer

Copyright © 2015 quality . All Rights Reserved . Design by W3layouts