11 juni

Meenemen...

De jongeren wie langskomen kunnen als ze willen van 12:00 tot 17:00 aan allerlei nautische activiteiten meedoen. Al eens zelf een motorboot gevaren, meegezeild in een beenhakkervlet, geoefend met een reddingvlot, of met een riem een vlet voortbewogen? Als je actief met het programma mee wilt doen is het verzoek het volgende mee te nemen:
“oudere” kleding (voor roeien, zeilen etc.)
zwemkleding, handdoek, etc.
bij slechter weer warme kleding en regenkleding

Maritiem Buurtspektakel

Zaterdag 11 juni is er een "maritiem buurtspektakel" in de Dokhaven nabij de Betelgeuze. Er is die dag een maritieme informatiemarkt, presentatie van de buurtorganisaties, kano demonstraties, rondvaarten door de Dokhaven, een Zolderverkoop/Vrijmarkt, een springkussen voor de kleinere bezoekers.

Iedereen wie mee wil doen met nautische activiteiten nabij/op de Betelgeuze is welkom. De belangstellenden kunnen bijvoorbeeld mee met een roei/wrikvlet om hiervan de beginselen te leren. Bij goed weer gaan we bijvoorbeeld zeilen, kanoën, oefenen met een reddingvlot etc. Ook een oefening met brandslangen of een rondleiding over/door het schip is een van de dingen welke we gaan doen.

Wat we deze dag exact gaan doen is weersafhankelijk, bij mooi weer met een “goed windje” gaan we zeilen. Als er geen wind staat bijvoorbeeld roeien en wrikken. Bij heel mooi weer misschien wel een nautische estafette of kajakken. U bent van harte welkom tijdens het buurtspektakel om een kijkje te komen nemen wat wij zoal op een korpsdag doen.

Zodra er zicht is op wat het weer op 11 juni waarschijnlijk wordt, wordt het programma verder bekend gemaakt.

Langskomen

Het ZeekadetKorps is voor jongens en meisjes van 9 t/m 24 jaar die willen ervaren dat je echte avonturen niet op een stoel achter een computer beleeft...

Bij het ZeekadetKorps voel je echte golven, wordt je echt nat!

Durf jij de uitdaging aan en wil jij kennismaken met de Rotterdamse afdeling van het ZeekadetKorps Nederland ?

Kom dan op zaterdagen langs aan boord van ons opleidingsschip de “Betelgeuze” in de Waalhaven in Rotterdam.

De jongeren wie langskomen kunnen als ze willen de hele dag van 10:30 tot 17:30 een programma meedraaien. (in verband met de opbouw en afruimen van het buurtspektakel op 11 juni van 12:00 - 17:00 uur)

Voor meer informatie, om bijvoorbeeld te komen kijken, of een hele of halve dag mee te doen, kunt u contact opnemen met dhr Eijkelenboom via email: info@zkkrotterdam.nl en telefoon 0646835250.

Copyright © 2015 quality . All Rights Reserved . Design by W3layouts